månadsarkiv: mars 2017

Behöver jag Omega-3 tillskott?

Äter jag 2 kilo viltfångad lax/fet fisk i veckan?
Nej det gör jag inte, absolut inte men jag tycker att jag äter både bra och nyttigt.

Behöver jag tillskott av Omega-3?
Jag gjorde ett enkelt blodtest för att kolla 11 fettsyror för att få svar på frågan och resultatet skrämde mej, det var riktigt uselt.
Nu har jag ätit en Omega-3 balansolja och har upplevt många hälsofördelar, test nummer 2 som tas efter 120-180 dagars användande av oljan,visar det förbättrade resultatet.

Kan meddela att resultatet både på provet och det som hänt i kroppen är fantastiskt.
Hälsofördelarna är så bra och jag bannar mej själv att jag inte börjat med detta långt tidigare men det är ju ofta så  ”bagarbarn och skomakarungar…..”
Det gäller nog även för många av oss alternativterapeuter att vi ser till att alla andra ska ha det bra först och sedan kommer vi själva i sista hand

Jag kommer att marknadsföra denna olja och vill gärna sprida kunskapen om den

Är du intresserad av att få mer kunskap om Omega-3 och fettsyrans betydelse för din hälsa, kommer jag att ha hälsoträffar på Alternativkällan i Bergkvara, där jag informerar mer, Håll ögonen öppna för datum här på hemsidan eller hör av dej så berättar jag mer

Vad är då oljan bra för, vad kan den göra för mej

  •  En förhoppning är att omega 3 kan lindra inflammatoriska sjukdomar, som astma, eksem, inflammatoriska tarmsjukdomar och reumatism. Eftersom omega 3-fett bildar ämnen som dämpar inflammation är det en rimlig tanke.
  • EPA & DHA bidrar till hjärtats normala funktion
  • DHA bidrar till att upprätthålla normal hjärnfunktion
  • DHA  bidrar till att upprätthålla normalt syn

Mer information om test och balansprodukter >>